Mountainbike van Vlaanderen

  /  sponsors   /  Het Hotond Sporthotel: een berg vol mogelijkheden

Het Hotond Sporthotel: een berg vol mogelijkheden

De Mountainbike van Vlaanderen verhuist in 2019 naar het Hotond Sporthotel in het hart van de Vlaamse Ardennen. Een gloednieuw en ambitieus project, voor en door fietsers. Maar wat wordt dat precies, dat Hotond Sporthotel?

Het Hotond Sporthotel is momenteel in volle aanbouw op de top van de Hotondberg, het hoogste punt van Oost-Vlaanderen, en wil zijn streek nog verder promoten als fiets- en wandelregio. De heuvels van de Vlaamse Ardennen en het aanpalende Pays des Collines zijn vlakbij en nodigen uit tot een fiets- of wandeltocht die bol staat van de indrukwekkende panorama’s en fraaie stukjes natuur.

Het Hotond Sporthotel wil zijn streek nog verder promoten als fiets- en wandelregio

Het Hotond Sporthotel is niet alleen een hotel (met 40 bedden, ideaal voor uw club of fietsgroep), maar ook een bistro en een café waar u kan nagenieten van uw fiets- of wandeltocht. Je vindt er ook douches en een afspuitpost voor je fiets, een bepijlde wandelroute, de start van een MTB-route van Sport Vlaanderen, en er zijn GPX-routes voor fietsers en wandelaars beschikbaar op de website.

Reserveren kan nu al via de website hotond.be. De opening is voorzien op 7 april. De Hoogdag, jawel, want die dag komt het peloton van de Ronde van Vlaanderen enkele keren aan de deur van het hotel voorbij. Viereneenhalve maand later is het drie dagen aan de bikers van onze Mountainbike van Vlaanderen.

De opening is voorzien op 7 april: die dag komt het peloton van de Ronde van Vlaanderen enkele keren aan de deur van het hotel voorbij

Benieuwd hoe het Hotond Sporthotel eruit zal gaan zien? Dat toont onderstaand filmpje!