Mountainbike van Vlaanderen

  /  nieuws   /  Update covid-19 • 19 april

Update covid-19 • 19 april

Wij krijgen al enkele dagen vragen over het al dan niet doorgaan van de Mountainbike van Vlaanderen 2020. Logisch uiteraard, want ook al is de start van onze vierde editie nog ruim vier maand weg en zijn wij ons de voorbije weken steeds verder blijven voorbereiden, toch zijn ook wij vanzelfsprekend niet blind voor de hele coronacrisis rondom ons, en staat de gezondheid van onze medewerkers en deelnemers steeds op 1.

Momenteel is er nog geen sprake van een afgelasting van onze volgende editie. Uiteraard zijn wij hierbij onder meer afhankelijk van de goedkeuringen van verschillende overheidsinstanties en de wielerbonden. Zowel de overheid als de wielerbond zouden volgende week meer duidelijke beslissingen gaan nemen over publieksevenementen en wielerwedstrijden die komende zomer staan gepland. Wij zijn minstens even benieuwd naar de uitkomst van die vergaderingen als u.

Meer concreet nieuws kunnen wij u momenteel niet melden. Zodra dat wel het geval is, doen wij dit uiteraard meteen. In afwachting daarvan wensen wij u en uw dierbaren oprecht een goeie gezondheid toe. Draag zorg van jezelf en van elkaar!