Mountainbike van Vlaanderen

  /  nieuws   /  Update covid-19 • 16 mei

Update covid-19 • 16 mei

Nog net iets meer dan drie maand tot de start van de volgende editie van de Mountainbike van Vlaanderen. Jawel, ook al wachten wij nog op de officiële bevestiging, toch zijn momenteel de signalen van de politiek van die aard dat onze organisatie door zal mogen gaan. Hopelijk kunnen wij dus voor al onze deelnemers, toeschouwers en medewerkers ondanks deze moeilijke tijden een leuk vooruitzicht bieden, al zal de gezondheid van alle betrokkenen vanzelfsprekend voorop staan.

➡️ Bent u al ingeschreven voor de hele driedaagse?
Deel dit bericht op uw sociale media, tag uw collega-bikers en nodig hen uit om ook mee te doen!
➡️ Twijfelt u zelf nog over uw inschrijving in deze onzekere tijden? Dan kunnen wij u nu alvast verzekeren dat uw deelname uiteraard niet verloren gaat mochten wij uiteindelijk toch moeten annuleren, want dan wordt uw ticket sowieso integraal en kosteloos overgezet naar onze editie van augustus 2021.