Mountainbike van Vlaanderen

  /  nieuws   /  Afgelasting Mountainbike van Vlaanderen 2022

Afgelasting Mountainbike van Vlaanderen 2022

Jammer genoeg moeten we meedelen dat omwille van moeilijkheden om de nodige wedstrijdvergunningen te verkrijgen het niet mogelijk is om de Mountainbike van Vlaanderen te organiseren in 2022.

Mountainbike van Vlaanderen is een driedaagse mountainbikewedstrijd, het event integraal omvormen naar een recreatieve tocht past niet bij het DNA van het event. Daarom hebben we met spijt in het hart moeten beslissen om Mountainbike van Vlaanderen 2022 te annuleren.

Het is echter wel onze bedoeling om in 2023 Mountainbike van Vlaanderen opnieuw te organiseren, daarvoor zullen we als organisator alle inspanningen leveren die nodig zijn om opnieuw een volwaardige editie op poten te zetten.

Deelnemers die hun inschrijving voor 2022 reeds hebben betaald zullen het inschrijvingsgeld integraal terug gestort krijgen. Heeft u onze mailing daartoe niet ontvangen, check dan even uw spam mailbox. Zit onze mail ook daar niet, contacteer ons dan via info@flandersclassics.be