Image Alt
Events

Vrijdag 20 augustus 2021

Ekopak Business Trophy

Teambuilding met drie collega’s, een gezonde dosis sport, en netwerken tijdens een walking diner op een warme setting: ze gaan hand in hand tijdens onze Ekopak Business Trophy.

Het sportieve element begint nadat we u ontvangen hebben in de sfeervolle Hotondmolen. U start met uw team van vier mountainbikers tussen 15u en 16u aan een goed uitgebalanceerde rit van ruim dertig kilometer. Onderweg komt u op eigen tempo langs op enkele van de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen, maar dagen we u en uw collega’s ook viermaal uit: u krijgt twee gechronometreerde specials van enkele kilometers voor de wielen waarin de tijd van uw traagste renner telt (samenwerken is dus key!), maar er staan ook twee praktische teambuildingsproeven tegen de klok op het menu. Wie toont zich het meest complementaire team?

Nadat u en uw collega’s van een verkwikkende douche hebben genoten, begint deel 2 van de dag: samen met alle andere deelnemende ploegen mag u samen met de andere deelnemende teams en onze sponsorvertegenwoordigers aanschuiven voor een verzorgd walking diner in het Hotond Sporthotel op het hoogste punt van Oost-Vlaanderen. Tegelijkertijd wordt het snelste team van de dag letterlijk in de bloemetjes gezet!

 

   
Locatie: Vlaamse Ardennen
Datum: Vrijdag 20 augustus 2021
Start: 15u-16u
Afstand: 31 km
Hm: 600 hm
Adres: Hotond Sporthotel, Zandstraat 4, 9690 Kluisbergen